bükyap


"İnsan, sözcüğün tam anlamında insan olduğu zaman oynar ve ancak oynadığı zaman tam anlamıyla insandır" Friedrich Schiller.
Oyun oynamak, her yaştan bireyin hayatında yer alır. Çok küçük yaşlardan itibaren başlayan oyun oynama eylemi, insanların kişisel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunur. Aynı zamanda el becerisi gibi bedensel özelliklerin gelişiminde de rol oynar. Şunu unutmamak gerekir ki; hayal gücü ve yaratıcılık, tüm insanların gereksinimi ve aynı zamanda sahip oldukları hazinelerdir.
Bu bilgiler doğrultusunda bükyap, 3 yaş ve üzerindeki kullanıcıların yaratıcılığına ve algılama yeteneğine katkıda bulunmak için tasarlanmıştır. Kullanıcıların algılama, ilişkilendirme, soyutlama ve yorumlama gibi kavramlar üzerinde durmalarını sağlamaktadır.
bükyap, kullanıcıların hem 2 boyutlu, hem de 3 boyutlu çalışmalar yaparak oynayabileceği bir oyuncaktır. Ayrıca bükyap parçaları birleştirilerek farklı kombinasyonlar da oluşturulabilir. Bir “çizgi” olarak da düşünebileceğimiz bükyap, kullanıcıya sınırsız çeşitlilik sunmaktadır.